Forside
 

Copyright © 2005-2015
[Johnny Agerklint].
All rights reserved.
Revised: 07/17/16.
mailto: "Redaktøren"


 
Sverige 2012

Golf-turen til Sverige 2012

 

Af Morten Halkjær

 

Så blev det atter juni måned og årets golf-tur.dk skal afvikles i sædvane god ro og orden. I år var der fuld tilslutning alle store som små, sidste på eftermiddagen fredag ankom vi alle til vores lejligheder, tæt på golfbanen. Især for os Jyder er vi mægtig spændt på at se (og hører) hvad vores Apple fans har indkøbt af smartphones, IPADS , downloaded APPs  og hvad det nu hedder alt sammen. Årets ubestridte nyheder var Iphone (4S, forstås) højtalersystemer, meget imponerende, godt gået Steffen og Johnny ... hvad bliver det næste.

Nå, men fredag bød på en dejlig middag over i klubhuset:

Røget vildand med rødløgsmarmelae og marinerede grøntsager
Vildsvinefilet med Pommes Anna og rødvinssauce
Sturups chokoladekage med flødeskum og bær

Efterfølgende var der rimelig ro i golf-lejeren, alle ville være friske og klar til lørdagens første runde.

Lørdag bød på et godt og solidt morgenmåltid samt et nøje gennemgang af dagens golfrunde, holdsammensætning, gældende regler og en masse andet, vel forberedt af Poul og Anne (især efter de fik fundet holdsammensætningen over på deres værelse).

Golfbanen og spillet.

Banen, der ved første øjekast ikke synes af meget, vandt bestemt ved nærmere gennemsyn, en flot sammensat golfbane med masser udfordringer og ikke mindst hurtige greens.

Putte-Marie

Kært barn har mange navne, men undervejs på første runde måtte det gå sådan at Lillian måtte lide den tort at blive kaldt Putte-Marie ..., hvorfor ... tja, at vores greens var hurtige viste vi godt, især os der havde varmet lidt op omkring puttegreenen, om Lillian havde det må stå ubesvaret hen... Men allerede på første hul viste den ellers velspillende og altid smilende Lillian, at det ikke blev hendes store dag i og omkring green. Putte-Marie var første til at putte på 1st green, et godt 10m put, lige på, men lidt ned ad bakke efter hullet ... bolden stoppede sin rejse godt 10m fra hulletL Så blev vi andre da det klogere, men med øjne så store som tekopper, kom den værste bemærkning af alle på en golfbane dog alligevel.... ”det er dig igen”…

Putte-Marie fandt aldrig den lørdag den rigtige step-meter, sammenlagt med sin også ligeledes velspillende og altid smilende makker Rie, måtte de konstatere, at de have tabt tæt på 20 stableford point i forhold til deres modstander, Morten og Svend Holger. De øvrige godt kæmpende kvinder havde alle måtte lægge lidt point til herreholdets pæne føring da dagen var omme.

Så var vi klar til hygge, golf-støvet vasket af og dejlig vin og kold øl stablet frem på bordet ude i haven, der iøvrigt havde delvis udsigt over den tilhørende driving range. Derudover imponerende DJ battle mellem Steffen og Johnny via deres smartphone og tilhørende ekstra udstyr.

Middag atter engang i klubhuset, 500m gang fra vores lejligheder.

Jordskokkesupper med spegeskinke (tror jeg nok!)
Lars Larssons oksefillet (Börringeko) med grøntsager og stegte kartofler og rødvinssky
Rabarber fra eget gartneri i tærtebund og vanillesauce

Efter den dejlige middag og tilhørende vin, blev det tid til at bevæge sig tilbage til lejlighederne og for lige at få en lille god-nat drink. Især den største af Jyderne mente også at det var tid til en lille sang, måske lidt gammeldags nu hvor alting skal være digitalt. En hyggelig aften blev afsluttet med en gammel studenter sang, meget flot og vel udført af Poul.  Iøvrigt uden teksthjælp af en Iphone ...

Søndag

Alle mødte friske op, sådan nogenlunde da, atter en gang god morgenmad og flere nyttige  informationer fra vores kyndige matchkomite. Damerne havde svært ved at skjule at nu skulle der ud og kæmpes, der var lagt taktik, det var klart. På herre siden var der jo tale om en ”walk-over”, så kun en herre havde taget orange sokke på, sådan lige for at få de små pige hjerter til at banke ..

Af sted gik det over stok og sten og en god vind, der gav pæne udfordringer og gjorde at banen skulle spilles noget anderledes end dagen før.

Alle kneb gælder       

At kvinderne var opsat på at vise hvad de er lavet af og vise at i krig og kærlighed, samt åbenbart også golf gælder alle kneb.  Første hændelse ser vi efter et par huller, hvor Steffens briller pludselig falder fra hinanden. Det er jo ikke bare sådan noget der bare sker .... men heldigvis kunne et stykke plaster holde sammen på glas og stel, så den gik sgu ikke tøsser .... Men så kom andet forsøg på at flytte fokus, næste tee-sted havde en af Fruerne let og elegant listet den ene strop fra BH’en  godt ned over armen. Til stor overraskelse for Fruen selv ... ja god dav do ..  at man kan spille røven ud af bukserne er velkendt, især i det jyske.  Men at man nu også skulle være istand til at spille BH’en ud af brysterne, det var nyt og et stort emne resten af rundturen ... ho ho

Ja og alt det efterfølgende er jo nu historie, de sædvanlige vandt og stik imod spille og chancer så formåede Kvindeholdet at indhente det tabte + lidt til ... godt gået.. hvad pokker finder I på til næste år, hvor iøvrigt det bliver ”jysk. Rejsebureau” der skal finde græs og kost og logi.

Til allersidst stor ros til Poul og Anne for vel gennemført arrangement.

    Fakta:


Hvor skal vi sove?
Rävstad Hus som ligger ved drivingrange. Der er booket 3 lejligheder med hver 2 separate soveværelser med fællesbad. Hotellet ligger ca. 3 minutters gang fra klubhuset, tværs over den runde drivingrangeø.

Følgende bofællesskaber:
Morten & Hanne/Lillian & Peter
Helle & Holger/Rie & Johnny
Jeannette & Steffen/Anne & Poul

Hvor spillede  vi?

Sturup Park Golf
Rävstadvägen 61
233 91 Svedala

Hvornår spillede vi?

Der er booket tider lørdag kl. 10:00, 10:10, 10:20 og søndag kl. 09:10, 09:20 og 09:30.

Hvor spiste vi?

Begge aftener indtages aftenmåltidet i klubhuset og menuerne kan I se nedenfor:

Fredag:
Røget vildang med rødløgsmarmelade og marinerede grøntsager
Vildsvinefilet med Pommes Anna og rødvinssauce
Sturups chokoladekage med flødeskum og bær

Lørdag:
Jordskokkesupper med spegeskinge (tror jeg nok!)
Lars Larssons oksefillet (Börringeko) med grøntsager og stegte kartofler og rødvinssky
Rabarber fra vores garnteri i tærtebund og vanillesauce

Morgenmad indtages ligeledes i klubhuset og det er muligt at smøre sig en bolle til frokost - den endelig pris for dette skal vi blot aftale med personalet.

  

Næste års ærede arrangører er Hanne og MortenDet er stadig den 3. weekend i juni arrangementet afholdes

Vi glæder os allerede.

Tak til Anne og Poul fra os alle.


Vinderne på Golf Tur 2012
Årets vindere blev Helle og Holger    Tilllykke !!
Dame / Herre matchen 2012
Damerne vandt for anden gang over herrene

 

Bedste hold 2012
Det var holdet med ?.


 

 

Lidt til Statistikken

   
Individuel score Total Herre point Dame point
Navn Hcp Point R1 Point R2 R1+R2 R1 R2 R1+R2 R1 R2 R1+R2
Poul Koefoed   33 26 59 33 26 59      
Anne Kaae 27 25 52       27 25 52
Morten Halkær   28 25 53 28 25 53      
Hanne Halkær 31 27 58       31 27 58
Holger Wellemberg 3,9 33 31 64 33 31 64      
Helle Wellemberg 29,2 29 32 61       29 32 61
Peter Maaløe   19 23 42 19 23 42      
Lillian Agerklint 19 26 45       19 26 45
Johnny Agerklint   23 22 45 23 22 45      
Rie Birketoft 22 30 52       22 30 52
Steffen Brahe   25 28 53 25 28 53      
Jeanette Brahe 26 30 56       26 30 56
Total   315 325 640 161 155 316 154 170 324
Gns   53 54 640 27 26 53 26 28 54

 

 

 

 

Hvem er vi | Turene | Galleri | Arrangører | Scores | Videos

Indhold Copyright © Golf-tur.dk