Forside
 
Golf-Tur
Hvem er vi
Turene
Galleri
Arrangører
Scores
Video
   
   

Copyright © 2005-2015
[Johnny Agerklint].
All rights reserved.
Revised: 11/29/15.
mailto: "Redaktøren"


 
Hvem er vi ?

Vores golftrup er sammensat af gode mennesker med forskellig baggrund og anciennitet – men en fællesnævner er vores udgangspunktet i den nu hedengangne Vallensbæk Golfklub. Nogle har været med fra starten af i begyndelsen af 90’erne. Omvendt er andre først kommet med som relativt nyudsprungne golfere. Poul, Steffen og Holger er dem der har spillet golf i længst tid – med over 30 år på baggen hver. Vores samvær har været indover golfture til Tjekkiet, Sverige, Tyskland, ægteskabsmatcher i VG, et utal af julefrokoster og andet godt. Men Kell’s fødselsdag afholdt i Polen anno 2004 gav starten til nærværende tradition i form af den årlige golf tur.

Som i et bedre seksdagesløb består truppen af en række par med hver deres forcer på og udenfor banen.

 

 


 

Hanne: truppens laveste dame mht handicap og højde som er gift med truppens højeste medlem Morten. Hanne er truppens hard-core Fannik. Hanne (der også lyder navnet Futte) er den forsvarende golftur mester på spindesiden trods sit lave handicap, som dog er i god tråd med at Hanne nok har truppens største golfmæssige aktivitet. Yndlingskølle: det må være en Callaway spoon der oftest slås midt i fairway.

Morten: Vores towmaster og glade sømand der er kendt for at bryde de 7 vaner, Morten er vores golflivsstilsekspert med hans mange matchende velpudsede golfsko og pastelfarvede bomuldshorts og dertil matchende pullovers. Morten slår langt og skævt – en som regel rimelig uheldig kombination, især når det også indbefatter putningen. Yndlingskølle: det berygtede Mizuno blade 1-jern der har lynet i mangen (tabt) B-holds match.

Helle W:
håber vedvarende på et stærkt come-back efter at have fået repareret en dårlig ryg. Udover at samhørigheden med Holger er Helle er kendt som vores tidligere mangeårige Kinbag staff spiller. Helle’s fighter vilje har altid kunnet frembringe gode resultater. Helle & Helle er et godt team hvis det tillades at hvæse lidt i baggrunden ved de afgørende put. Yndlingskølle: en fuld lobwedge, gerne på en svensk bane eller også et hårdt præcist slået 6-jernslag.

Svend og/eller Holger: gruppens mangeårige elitespiller med de lange drives som altid er god for nogle spektakulære slag der dog tit kan forulempe foran spillende personer på kortere par 4 huller. Endvidere er han altid garant for noget spritnyt Mizuno udstyr i baggen. Som tidligere ølmand forstår Holger i øvrigt at servere hollandsk øl med særdeles højt skum men undgår helst linieakvavit i større mængder. Yndlingskølle: En drawet lavgraders driver der får noget at leve af.

 
Hanne
 
 


Morten
 
 


Holger Helle


Lillian:
Lillian spiller altid en god gang skogolf og er ansvarlig for at have trukket Peter ind i dette skrækkelige spil. Lillian slår i dag sine daglige slag i Hornbæk og er truppen erfarne dameklubspiller. Lillian en mester i farvesammensætningens kunst, hvor alt matcher til berettiget beundring. Lillian spiller pænt indtil 19.hul hvor formen ofte synes at svigte på kritiske tidspunkter. Yndlingskølle: en skarp fairwaykølle der slås pænt frem til et godt lay-up.

Peter: Vores tidligere men stadig meget vidende DR nyhedsmand, fungerer også som pop-quiz vært. Peter har som ny-golfer i truppen haft sine kampe med diverse forhindringer på banen, det er vist grundlæggende noget med at bolden ikke gør præcist som den forventes og forventninger i øvrigt er á la Søren Kjeldsen på en god dag. Yndlingskølle: den såkaldte lodrette pitching wedge der listes ind fra roughen og således anbringes nært på hullet. Grippet hertil er ulig det Søren Kjeldsen bruger til sin putning?.

Jeanette: gruppens rødhårede element som udover at være gift med den sorte mand (Vir Nigra Stefanus), spiller venstre om. Jeanette er endvidere ansvarlig for de fleste af truppens frisurer, som får x-factor staff til at ligne morgenhår. Yndlingskølle: alt andet end woods, ja, vi går vel helst ikke lavere end et 7-jern, som hun til gengæld også slår sine faste stabile 60-70 m. Dette kan give Jeanette visse udfordringer når større hazards skal overkommes.

Steffen: trådte sine barnlige golfsko i bakkerne på Randers Golfklub. Steffen er kendt for et kort og hårdt sving der altid kommer med en lille pålidelig fade, som til tider gør Steffen ganske giftig og til forsvarende mester på sværdsiden. Steffen er vores sorte mand med hang til kreativ marketing og egenproducerede underlødige oliemalerier. Senest er Steffen også vores Filippiner farer og vor computer/foto freak der tager de gode billeder på vore ture. Yndlingskøllen: er det sprøde approachslag der lægges ind på greenen tæt på hullet til en rigtig god score.Peter

 

  

Lillian

 

   

Steffen Jeanette

Helle K:
kendt som Fru Grosserer Krok på Samsø og omegn; er kendt for sine slow motion prægede men usvigeligt lige drives (i øvrigt ses samme stil når Helle bowler..) og sin solide putning hårdt i bagkanten. Helle er i glædelig god golfmæssig recovery efter en alvorlig sygdom. Truppen har tilbragt mangen en dejlig sommereftermiddag i haven med god grillmad. Helle deler bolig og Kell’s penge med Kell.

Kell: hvis 60 års fødselsdag i Polen reelt kickstartede golf-tur, er desværre ikke længere selv en aktiv golfer, men har i stedet kastes sin lidenskab over bridgen og deltager nu kun på 19. hul, hvor han til gengæld er en sand scratchspiller. Kell nyder dog forsat at psykoanalysere alle vore andres særheder, som regel irriterende præcist Kell ser dog fortsat Ladies European Tour, hvis der er VIP telte med fadøl og pølser og nogle pæne spillere.

Rie: En af vore nyere men hurtigt voksende skud på golfstammen, som har gjort store fremskridt med nogle gode point scores (fifler-Rie) som udover IT erhvervet også deler bolig med Johnny. Rie er altid klar med skarpe svar på tiltaleog ucensurede svar på tiltale – også ud på de sene timer på 19. hul. Yndlingskøllen: den største 460cc stor driver der kan opdrives nord for Valby bakke.

Johnny: spillet præges af høje bolde (meget gerne ud i den nærmeste høje rough). Johnny er gruppens IT support og mesteren bagved nærværende meget blærede hjemmeside. Johnny har spillet mange udfordrende baner, men toppen af hidtidig udfordring mødte Johnny på Esbjerg torv som fortsat bringer meget dårlige minder frem. Det kan heller ikke anbefales at nappe Johnny’s steak så han i stedet må nøjes med noget fisk (dette gælder også selvom der kun er tale om Mosegårdsstørrelse på steaken)
Ynglingskøllen: Meget gerne Steffen’s Wilson driver hvis man kan slippe af sted med det – men går heller ikke af vejen for en letslået heavenwood op i luften ledsaget af englesang.

Helle

 

Kell

 

Rie Johnny

Anne: truppens tourspiller, qua nyslået medlem af damernes seniortour. Anne har hårdt og fortjent oparbejdet tilnavnet Tante Skrap, og det er ikke så let, når man rent faktisk er et meget sødt menneske. Anne er som Løvens rejsende repræsentant ofte på farten, men altid garant for en gang solid golf i rask tempo. Tilsvarende sin golfgemal Poul har Anne let ved at være som en trold der kommer op af en æske hvis noget findes håndteret forkert Favoritkøllen er det lidt venstretrukne 7-jern..

Poul: her har vi at gøre med erfaren herre udi sporten, som i dag spiller i Værløse, Som skolelærer og ivrig avislæser er han truppens klogeåge og har dermed reelt fravristet denne ærestitel fra den hidtidige titelindehaver Peter. Poul kendetegnes ved en meget analytisk og empirisk statistisk baseret tilgang til spillet og opleves til tider som en særdeles giftig putter, hvorfor favoritvåbnet for Poul må være netop denne kølle. Udfoldelsen af Pouls temperament er kendt, når thi kendes for uret – uretmæssigheder får ikke lov at gå ubemærket hen og en god (helst intellektuel) diskussion tages gerne..

 

Anne

 
Poul

 

 


 

 

 

      

           

      

           

 

 

 

Hvem er vi | Turene | Galleri | Arrangører | Scores | Videos

Indhold Copyright © Golf-tur.dk