Forside
 

Copyright © 2005-2015
[Johnny Agerklint].
All rights reserved.
Revised: 07/17/16.
mailto: "Redaktøren"


 
Kullen, Sverige 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

Golf-turen til Sverige 2009

af Steffen Brahe

Igen i år skulle den usædvanligt spændende match afvikles - og denne gang arrangeret af Rie & Johnny. Destinationen var Kullen og Omegn som ligger en lille times kørsel nord for Helsingør/Helsingborg med kuperet land og smukt vand.

Match-tidspunktet havde der været forhandlet længe om - uden heldigt resultat, da det kun var den hårde kerne der turde stille hold til Årets Golf-tur 2009 - men deltagerne blev Rie & Johnny, Jeanette & Steffen og Helle & Kell. Umiddelbart lyder det så lidt kedeligt, da der nok ikke vil være nogen der vil blive syge af druk eller komme på botanisk research pga. konstant hooking ud i hampen samt gratis royalt øl.

Den 5. juli smuttede alle 3 par afsted og mødtes lige nord for Helsingør - ved Sofiero - en stor park med masser af store rododendron, hvor vi lige gak en tur rundt i og fik en Prips og en Latte. Senere da vi kom til Mölle havn fik vi vores livs største og bedste rejemad - kan varmt anbefales hvis andre kommer på disse kanter!

Videre til Kullen - nærmere bestemt byen Arild, hvor destinationen var et herligt sted kaldet Rusthållergården. Efter indkvartering i nogle ærkesvenske huse med ternede gardiner og swimmingpool i kælderen var der almen hygge hos Helle & Kell - og senere på kvällen en udsøgt 2 retters menu.

Den første matchdag - d. 6 juli oprandt - herligt vejr og vi skulle spille på Mölle Golfklub. Vi skulle betale 'entre' for at komme til banen. En flot bane i kuperet terræn med små listige klippefremspring. Banen var i topform - og det var de 2 hold også (Helle & Kell valgte at sove længe). Forventningerne til matchen var store for alle 4 deltagere - drengene skulle jo bibeholde overherredømmet til pigerne og Johnny øjnede chancen til at få pokalen med hjem - og pigerne, ja, hvem af dem skulle ha deres pokal...? fifty-fifty chancer til alle - rent slaraffenland!!!

Efter match, hvor Helle og Kell stødte til, og en kold Prips, kørte vi alle 6 få hundrede meter for at se Kullen - Sveriges vestligste punkt - og derefter hjem til pool, Prips, vin og chips - og en herlig 3 retters gourmet menu!

Anden matchdag - d. 7. juli - skulle afvikles på St. Arild golfbane - også en dejlig bane, med lidt smag a la Vallensbæk banen. Atter et herligt vejr - og i dag skulle afgørelsen falde!

Alle 4 (ja, Helle & Kell sov over sig igen og fik brunch) spillede efter pokalerne - feberslag, superslag, roughslag, vandslag, nervøst slag, presset slag - og så lige afslutte med et put. Rie skulle også lige prøve kræfter med en kuperet green - så vi alle lå i krampelatter! Scores var svingende - først førte Johnny - så Jeanette - så Rie - så pigerne - så drengene - så intet var givet før sidste put på 18. hul - sindsoprivende spændende!

Efter atter en Prips & Latte ved 19. hul var der fintælling - og spændingen blev udløst. Stort tillykke til Jeanette der fik sin første pokal og også lidt tillykke til Steffen som bibeholdt pokalen. Og endelig også tillykke til drengene der lige gik 3 slag bedre end pigerne - pyh - very close!!!

Alle fik herlige præmier - og der var sørget for både trøstepræmier samt præmier til holdet - så vi fik alle gaver flere gange - herligt!

Efter vi forlod St. Arild slagmarken, trillede vi lige ind på et hyggeligt sted i nabolaget og fik en ny slags Prips & Latte - nu med lagkage og rejemad. Alt i alt en herlig afslutning på en dejlig tur med gode golfbaner, godt vejr et godt hotel - og et supert arrangement.

Tak til Rie & Johnny fra os alle.

 

Vinderne på Golf Tur 2009
Årets vindere blev Jeanette og Steffen    Tilllykke !!Dame / Herre matchen 2009
Herrene vandt også i år over damerne

 

Bedste hold 2009
Rie, Jeanette, Steffen og Johnny søndagshold med 119 point.

 

Arrangører af Golf Tour 2010 er Lillian og Peter. 


 

 

 
   
 

 

 

 

 

Hvem er vi | Turene | Galleri | Arrangører | Scores | Videos

Indhold Copyright © Golf-tur.dk